Samo tjedan dana je potrebno Bitcoinu da vrijednost jednog naraste sa 70 000 na 80 000 kn. Bitcoinu sve više investitora vjeruje, i vjeruje u ovu tehnologiju. Na Bitcoin se sve više gledao kao alternativa zlatu. Bitcoin će steći reputaciju digitalnog zlata. Kao što zlato ima geološko pokriće i nemamo ga beskonačno, Bitcoinovo pokriće je u matematici i isto postoji konačni broj ove kriptovalute. Konačni broj Bitcoina, 21 000 000. Izrudareno je oko 16.7 milijuna Bitcoina a već sada znamo da je oko 3 milijuna zauvijek izgubljeno/uništeno. Taj ograničeni broj čini Bitcoin sličnim zlatu. U svakom slučaju vidimo da sve više investitora ima mišljenje da je dobra ideja posjedovati jedan ili dva Bitcoina u svom portfoliu.

Jasno je da tehnologija može propasti. Smatramo da je dobro posvetiti vremena kriptovalutama i tehnologiji koja stoji iza ove nove investicijske klase. Je, cijena je volatilna i može pasti u jednom danu više od 10%. Volatilnost i nestabilna cijena nemora biti nužno loše. Dobar savjet je da gledamo Bitcoin na godišnjoj razini tada jasno vidimo rast cijene i ukupne vrijednosti koja trenutno iznosi preko 210 milijardi $. Gospodin Oliver Flaskämper iz grupacije Bitcoin Group SE iz Njemačke komenitira:

Bitcoin može propasti, Euro će propasti. Dobra ideja je investirati u Bitcoin i ne 100% kapitala, ali tu i tamo ako se nađe koji Bitcoin moguće da će se isplatiti. Špekuliranje na cijenu Bitcoina je ujedno i jedna od prednosti. Gdje je rizik visok tu logično vidimo i priliku za zaradom.

Pogledajte video ovdje:

Za više informacija o cijeni Bitcoina prijavite se na našu radionicu.

Prijavite se na radionicu