Prije manje od mjesec dana cijena je pala ispod 3000 $. Glavni “krivci” Kina i direktor JP Morgana Jamie Dimon. By the way gospodin Dimon je tog dana (15.9.) proglasio Bitcoin prevarom i izjavio da će svojim zaposlenicima dati otkaz ako namjeravaju trgovati i nuditi Bitcoin. Jedan dan kasnije JP Morgan kupuje Bitcoin preko švedske banke? Kupili su naravno po niskoj cijeni i na taj način pokupili “dip“! Preporuka: ulagati i raditi suprotno od JP Morgana 🙂 ! Dok se  Goldman Sachs ne želi tako brukati kao konkurencija. Ova investicijska banka pokazala je interes za trgovanje kriptovalutama. Za CNBC gospodin Dimon je izjavio jučer da neće više pričati o Bitcoinu.

Cijena Bitcoina nastavlja svoju ulaznu putanju! Novi ALL TIME HIGH ovaj put 33 000 kn (5200  $). Za rasta je sigurno zaslužan nadolazeći fork i svi žele pokupiti novo nastalu kriptovalutu – Bitcoin Gold. Više o forku pročitajte u našoj objavi ovdje.

Pozitivnoj cijeni pridonjeli su pozitivne vijesti: Rusija će do kraja godine izregulirati kriptovalute, Japan  preuzima tržišta od Kine nakon “odricanja” i povećani interes velikih institucijskih ulagača koji žele biti dio kripto-ekonomije.


U zadnja 24h zabilježen je rast od čak 10%. Parna valuta s kojom se najviše trgovale je USD na burzi Bitfinex (14% od ukupnog tržišta). Cijena od 6000 $ je za očekivati do kraja godine. Vjerojatno i prije. Pratite sve naše objave za nadolazeći fork i iskoristite informacije kako bi “pokupili” svoje Bitcoin Golde krajem mjeseca. Sretno!

Za više informacija o cijeni Bitcoina prijavite se na našu radionicu.

Prijavite se na radionicu