Početak godine bio je zanimljiv i svi smo se čudili cijeni Bitcoina koja je 1. siječnja iznosila oko 1000$. Deset mjeseci kasnije, cijena Bitcoina  porasla je na čak 6100$. Na novu ALL TIME HIGH cijenu morat će trzati velike institucije i regulatori i napokon omogućiti “big whale” ulagačima da dio svog portfolia ulože u kriptovalute. Puno se špekulira oko toga  kada će Wall Street i ostale institucije započeti trgovanje s kriptovalutama, tokenima i crypto assetima.

Većina stručnjaka prognozira da će se to desiti kroz godinu dana. Bit će zanimljivo kada se u kripto tržište uključe institucije i njihov novac. Prvi korak je napravila tvrtka LedgerX koja je u SAD-u prvi tjedan trgovala sa Bitcoin derivatima u vrijednosti od milijun američkih dolara. Provjerite i proguglajte zanimljiv projekt LedgerX.

Ukupna tržišna vrijednost Bitcoina  premašila je 100 000 000 000 $ ( Goldman Sachsa 93 milijarde $). Bitcoin je dokazao da je zasada jedini uspješni Blockchain i jedina kriptovaluta sa pravom uporabom. Uvjereni smo da ćemo svjedočiti još desetak kriptovaluta/tokena koji će uspjeti ali Bitcoin će ostati ‘zlatni standard’ kripto svijeta. Proći će još godina dok kriptovalute budu pojednostavljene do te mjere da ih svatko može koristiti i da ih poput interneta koristimo svakodnevno. Iako cijena raste i Bitcoin izgleda kao laka zarada, preporučamo da dobro proučite kriptovalute i kripto ekonomiju prije nego što se upustite u investiranje,  a uložite samo manji dio novca koji vam nije žao izgubiti u slučaju da krene u suprotnom smjeru! Važnije od cijene kriptovalute je sama tehnologija na kojoj su bazirane kriptovalute, koja je revolucionarna. Odvojite nešto vremena, proučite i uvjerite se sami u moć kripto svijeta i Blockchain tehnologije!

I šećer na kraju:

Za više informacija o trgovanju na Bitcoin burzama prijavite se na našu radionicu.

Prijavite se na radionicu