Cijena Bitcoina i dalje prati rastući trend (bull market). Kada će biti korekcija? Kada će Bitcoin padati i zakoračiti u tzv. bear market. Prije dva dana smo pisali o novom rekordu na 80 000 kn. Danas, cijena jednog Bitcoina 105 000 kn. Naša predikcija početkom godine je bila oko 15 000 kn na Božić 2018. Bitcoin nas svake godine iznenadi i skoči cijenovno više nego što smo očekivali. Poznati makro-trader Novogratz cijenu za kraj 2018. predviđa u rangu od 25 000 do 40 000$. Sada znamo i vidimo da je to izvedivo. Sve više Wall Street tvrtki počinje sa nuđenjem Bitcoin futures ugovora. Veće količine novca iz drugih financijskih instrumenata uskoro će ući u kripto-svijet. Bitcoin tehnologija je sve zrelija i stabilnija. Volatilnost će najvjerojartnije biti i dalje prisutna sve dok ne postigne cifru iznad 100 000$. Šesteroznamenkasti broj cijene je sljedeći cilj ( u dolarima pričamo). Tako barem gleda glavni znanstvenik na projektu Bitcoin, dr. Adam Back koji na svom Twitter profilu objavljuje sljedeće:

Ponavljamo da nije dobra ideja čuvati Bitcoine na jednom mjestu poput Coinbase. Iz vlastitog iskustva govorimo. Nama je jedan naš Coinbase račun privremeno deaktiviran zbog pokušaja hakiranja. Već tjedan dana pokušavamo kontaktirati nekoga bez uspjeha. Poslan je ticket njihovoj podršci, i sada preostaje samo čekati dok se ne jave. Informirajte se dobro prije nego što ulažete. Nema garancije ako krivo pošaljete Bitcoin transkaciju nema natrag! Ako čuvate Bitcoine i kriptovalute na mobitelu na nekim walletima, obavezno složiti sigurnosnu kopiju walleta!

Naša predikcija za 2018. godinu što se tiče cijene je 25 000 – 35 000 $. Ovo nije nikakav savjet za investiranje niti savjetujemo ikoga što će raditi sa svojim novcem! Svako sam za sebe odlučuje. Svake godine unutar kripto-zajednice lupamo nekakve brojke i to je sve! Sretno sa odlukama i sretno sa istraživanjem ove uzbudljive tehnologije.

Za više informacija o trgovanju na Bitcoin burzama prijavite se na našu radionicu.

Prijavite se na radionicu