Pisali smo već o Kini i o trgovanju s kriptovalutama. Ako ste tek krenuli i počeli ulagati u kriptovalute, ušli ste u “bearish” fazu tržišta. Neizvjesnost trgovanja na kineskom tržištu uzrokovala je ovaj pad od čak 33% u tjedan dana. Računamo da će cijena do kraja mjeseca pratiti ovaj silazni trend. Nakon prve kineske mjenjačnice BTCC, javila se i druga koja je najavila suspenziju trgovanja do kraja mjeseca – ViaBTC. Sve dok kineski regulatori ne formiraju zakone i pravila, sve operacije trgovanja u Kini su “on hold” od listopada. Kina kao jedan od najvećih ulagača i korisnika kriptovaluta, morat će pronaći druge načine za kupovinu i prodaju. Jedan od servisa je localbitcoins koji će vjerojatno zabilježiti rast u prometu u Kini. Dobra je to prilika za nekoga tko želi kupiti Bitcoin po “jeftinijoj” cijeni. Za nove korisnike i ulagače koji su tek prije par dan uložili poruka: nemojte paničariti. Ovo je ciklus koji je za Bitcoin uobičajen.

Pogledajte samo ovu tablicu najvećih padova u povijesti Bitcoina i koliko je dana potrebno cijeni da postane “ALL TIME HIGH”.

Cijena u zadnjih godinu dana je narasla preko 500%. Volatinost je i dalje prisutna, ali cijena je stabilnija (ukoliko uspoređujete godine 2011 do 2013 koje imaju pad cijene i do 94%).

Preporučujemo, naravno, da se držite savjeta “Inteligentnog investitora” i uložite u Bitcoin onoliko koliko vam nije žao izgubiti.

Za više informacija o cijeni Bitcoina prijavite se na našu radionicu.

Prijavite se na radionicu