Ako mislite ulagati u kriptovalute ili već jeste sigurno sada strpljivo čekate da bitcoin cijena snažno naraste kako bi profitirali. Čuli ste sigurno i za prvi val bitcoin milijunaša koji su prije par godina kupili za 500 kuna ovu kriptovalutu i danas broje milijune na svom računu. Mi vam želimo prenjeti savjete kako profitirati od bitcoina. Ne pričamo o trgovanju sa bitcoinom koji može biti profitabilan i još uvijek možete zaraditi. Trebate biti svjesni da trgovanje sa kriptovalutama i tržište kriptovaluta može postati “zero sum game” odnosno nula. Moguće je da ćemo svjedočiti najveći transfer bogatstva u povijesti čovječanstva zbog Bitcoina. Možemo svi samo nagađati što će se desiti sa bitcoin kriptovalutom.

Naša preporuka za profitiranje od Bitcoina je: proučite tehnologiju! Trenutno na cijelom svijetu desetak tisuća programera, poslovnih ljudi, dizjanera i tvrtki razvija svoje solucije za trenutno probleme koje imamo sa starim financijskim sustavima ali i sustavima drugih industrija.  Bitcoin je mreža i protokol. Programski odnosno skriptni jezik Bitcoina se može naučiti. Ako ste programer vjerojatno će vam biti zanimljivo vidjeti kako ovaj software funkcionira. Na LinkedInu su traženi Bitcoin i Ethereum developeri i ponude su dobre i ovakvi programeri su traženi te se u zadnjih 6 mjeseci udovstručila potražnja programera! Isto kao netko tko je krenuo u web programiranje početkom ili sredinom devedesetih. Ako ste tada krenuli u uzbudljiv svijet interneta danas imate barem 20ak godina iskustva u toj industriji. To je moguće i sa Bitcoinom ako krenete “studirati” ovu mrežu novca/vrijednosti.

Ako ste poduzetnik i imate određeni “know how” i znate da u vašoj industriji bitcoin ili blockchain mogu riješiti problem započnite mali projekt. Možda je vaša ideja “the next big thing” u vašoj industriji. Blockchain tehnologiju već sada vidimo u drugim industrijama ne samo u financijskoj.

Uvjereni smo da će sljedeći val bitcoin milijunaša biti upravo poduzetnici koji će stvoriti nove proizvode, usluge, naplatiti znanja i sl. Neka vam cijena kriptovalute bude najnezanimljiviji dio Bitcoin sustava! Ova tehnologija je slična kao internet – nezaustavljiva! Iako najčešće polaznici naše radionice zanima najviše zarada od trgovanja svima spomenemo da će dugoročno profitirati svi sudionici koji razvijaju svoje projekte, posjeduju “know how”. Pa čak nije bitno na kojoj platformi razvijate osim Bitcoina ima puno drugih platformi na kojoj možete započeti sa razvojom (Ethereum, Lisk, Augur,…).

Ako ste bankar i pitate se hoće li Bitcoin i Blockchain izazvati promjene u mojoj industriji pogledajte ovu playlistu na youtubeu: https://www.youtube.com/playlist?list=PLPQwGV1aLnTu45KFS6Sq6Z05qToY-n_k2

Nije kasno skočiti na Bitcoin vlak i započnite proučavati. Želimo svima puno uspjeha.

Za više informacija o Bitcoin tehnologiji prijavite se na našu radionicu.

Prijavite se na radionicu