NOVO: Usluge i proizvodi10$ Free Bitcoin!1 = 41796.12 knKontaktirajte nas za edukacije i konzultacije: 091 6020 112|info@bitcoin-radionica.com

Preporuka platforme za trgovanje kriptovalutama – Binance

Ako želite trgovati sa kritpovalutama i ne znate koju platformu odabrati, mi preporučamo Binance. Binance je super kripto-burza na kojoj možete kupovati kriptovalute sa $, BTC, ETH i BNB tokenima. Ova platforma je likvidna, sigurna i može se pohvaliti sa dobrim korisničkim sučeljem. Ako koristite BNB (Binance token) za trgovanje, naknade su manje nego sa ostalim ponuđenim parnim valutama za BUY/SELL opcije. Sviđa nam se što imaju Android/iOS aplikaciju na kojoj isto tako možete pratiti cijene i trgovati. Programeri Binanca svaki tjedan ulistaju nove kriptovalute tako da većinu coinova/tokena sa top 100 liste možete ovdje pronaći.

Ostavite nam u komentarima Vaše mišljenje o Binancu i koje platforme koristite za trgovanje.

Link za registraciju: https://www.binance.com

Za više informacija o trgovanju na Binancu prijavite se na našu radionicu.

Prijavite se na radionicu

2 komentara

 1. Davor 30/12/2017 at 22:56

  Postovani
  Gdje se nabave ti tokeni za trgovanje kriptovalutama.

  • Boris Agatić 31/12/2017 at 06:46

   Poštovani Davor,
   ako mislite na Binance tokene njih možete inicijalno kupiti na istoimenoj platformi sa $, Bitcoinom ili Etherom. Dalje kupujete sa Binance Coinom ostale ponuđene kriptovalute uz manje naknade jer je to njihov nativni token.

Comments are closed.