Međunarodna konferencija Blockchain & Bitcoin Conference održat će se u Sloveniji!

  1. prosinca Slovenija će biti domaćin konferencije o temama kriptovalute, tvrtke uključene u Blockchain, vlada i kriptovalute, organizacije uključene u kriptoekonomiju.

Među pozvanim govornicima su:

  • Jure Pirc, the President of Blockchain Association Slovenia, and
  • Tadej Slapnik, the Secretary of State in the Prime Minister’s Office
  • Yuri Sidorovich, the Managing Partner and Forensic leader for Deloitte’s Adriatic Region.
  • Matjaž Slak, Evaluations Team Lead at Cofound.it
  • Aleks Bozhinov , Business Coach. Serial Entrepreneur. Ex-Googler

…i drugi eksperti na području Blockchain tehnologije.

Blockchain & Bitcoin Conference održat će se u 11 zemalja,a Slovenija je prva koja će organizirati ovaj event.

Govornici i publika fokusirat će se na prilike koje pružaju blockchain i kripovalute u Sloveniji. Stručnjaci će diskutirati o regulatornim okvirima za kriptovalute i ICO-e u državi te kakvi su izgledi da se blockchain uvede u sektor javne administracije, financije i javni život. Pričat će se i, naravno, o stanju i trenutnom trendu prihvaćanja nove tehnologije u ovoj zemlji.

Sudionici će moći uživati i slušati govore i izvještaje o zakonskim aspektima, razvoju projekata, investiranju, ali i analize perspektiva raznih industrija. Također će se održati i panel tj. okrugli stol na kojem će se argumentirati regulacija blockchaina u državi. Na panelu će sudjelovati predstavnici slovenske vlade i Blockchain stručnjaci.

Organizatori konferencije posebnu su pažnju pružili start up sudionicima. Konferencija će imati izložbeni dio sa štandovima koji su namijenjeni za startup tvrke te će se održati i njihova prezentacija. U 5 minuta predstavljat će se blockchain i kripo-tvrtke jedna za drugom i na taj način će možda pronaći evenutalne investitore i partnere za suradnju.

Blockchain & Bitcoin Conference Slovenija pomoći će poslovnim ljudima da se zainteresiraju za kripotvalute i blockchain. Pomoći će i savjetima i strategijama kako povećati zaradu u Bitcoinu te pravnu stranu poslovanja kriptovalutama.

Konferenciju organizira Smile-Expo. Od 2014. godine ova tvrtka je organizirala 20 uspješnih evenata vezano za Blockchain & kriptovalute. Na eventima poput ovog pojavi se od 100 do 1000 sudionika.

Datum održavanja: 12. prosinac

Mjesto održavanja: Dunajska cesta 18, 1000 Ljubljana, Slovenia (Ljubljana Exhibition and Convention Center)

Karte i registracija: https://goo.gl/FTr7yV

Bitcoin radionica kao partner konferencije daruje 20% popusta na karte. Pri registraciji iskoristiti promotivni kod u nastavku

BBMEDIA