Cijena Bitcoina ali i alternativnih kriptovaluta ponovno rekordno visoke. Bitcoinu je u samo 2 dana skočio sa 60 000 kn na 70 000 kn i prešao psihološku barijeru od 10 000$. Još uvijek sav novac koji ulazi u kripto-tržište je većinom od individualaca. Institucije još nemaju stvarno mogućnost investirati u kriptovalute. To tek slijedi. Litecoin i Ethereum također bilježe ALL TIME HIGH cijene. Čak 35% rast u tjedan dana za oba alt coina. No jeste li spremni na pad od 50%? Ponovno upozoravamo da su cijene kritpovalute volatilne. Tržište može pasti u roku par sati ili u roku jednog dana za značajni postatak. Ali i tada ne treba paničariti vidimo da iz mjeseca u mjesec, iz godine u godinu da je cijena uglavnom rasta i moguće da ima još prostora za rast. Realno u bilo kojem trenutku cijene mogu drastično padati. Svi su sretni kada cijena ide prema gore. No svi paničare ako Bitcoin pada. To je logično razmišljanje. Budite svjesni da cijena može otići u oba smjera!

Naletili smo na inforamciju koja tvrdi  da se svaki dan otvori 500 000 novih Bitcoin novčanika. Sve više se kriptovalute spominju u mainstream medijima, ljudi su znatiželjni i pokušaju svoju sreću u kriptovalutama kako bi zaradi. Špekuliranje na cijene je jedan od tih network efekata koja pridonosi rastu cijene. Preporučamo da pročitate našu objavu Bitcoin: novo ‘sigurno utočište’ (Safe Haven)?

Naše objave služe kao informativni sadržaj i nisu savjeti za investiranje. Proučite sami kriptovalute prije ulaganja. Uložite malo, nemojte svu svoju ušteđevino staviti u jednu investiciju, koliko god dobro izgledaju brojke! Za savjete kako kupiti, kako prodati, kako sigurno čuvati i kako trgovati sa kriptovalutama prijavite se na naše workshopove ili uzmite jedan sat konzultacije.

Za više informacija o trgovanju na Bitcoin burzama prijavite se na našu radionicu.

Prijavite se na radionicu